Guidade turer och tolktjänster

Våra guider är auktoriserade och flerspråkiga. Om du föredrar att ha en guide som talar ett annat språk, kan vi också ordna det. Oavsett vilket språk du föredrar att kommunicera på, kommer vår guide att kunna ge dig insiktsfulla perspektiv och kunskaper om Stockholms historia, museum, restauranger, hotell, historiska stadskärnor, närliggande sevärdheter och andra intressanta platser. Vi anpassar rundturen efter dina specifika önskemål för dagen, så du kan vara säker på att du får den upplevelse du söker.

För att boka en guidetur i Stockholm, kontakta oss och uppge detaljerna för din resa. Vi kommer att välja den mest lämpade guiden för att matcha dina intressen och språkpreferenser. Oavsett om du är en solo resenär, en familj eller en grupp, kommer vi att se till att du har en minnesvärd och informativ upplevelse under ditt besök i Stockholm.

Professionella tolktjänster

Vi förstår att effektiv kommunikation är avgörande och att ha en pålitlig tolk är nödvändigt för att säkerställa en smidig kommunikation. Våra tolkar är erfarna och mycket skickliga inom sitt område. De kommer att se till att din kommunikation är tydlig och korrekt, förhindra eventuell språkförvirring och säkerställa att dina meddelanden kommer fram som avsett.

Svart bil står och väntar på passagerare

Turistguider i Stockholm

Vår passion är att guida och ge besökare en förstklassig upplevelse av vårt vackra Stockholm. Vi har många års erfarenhet inom transport- och privatchaufförs branschen vilket gör oss till ett av de mest pålitliga företagen för guidade turer och tolktjänster i staden.

Vi strävar efter att erbjuda guider som är tydliga, professionella och ger ett seriöst intryck. Vårt mål är att säkerställa att varje besökare får en minnesvärd och oförglömlig upplevelse under sin vistelse i Stockholm. Våra guider har omfattande kunskap om stadens historia, kultur och sevärdheter och kommer att vara stolta över att dela den med dig.

Om du vill upptäcka Stockholms bästa platser och lära dig mer om stadens fascinerande historia, sevärdheter och kultur, är våra guidade turer det perfekta valet för dig. Vi anpassar våra turer efter dina specifika önskemål och intressen för att säkerställa en skräddarsydd upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Stockholmsvy

Lyxiga fordon för varje tillfälle
Tillsammans med våra partners erbjuder Inclusion Services ett imponerande urval av lyxbilar som täcker alla dina behov. Från exklusiva limousiner till eleganta SUV:ar är vår fordonsflotta utformad för att erbjuda en bekväm och stilfull resa.

Vänligen fyll i formuläret så tar vi konversationen vidare.

Vi kommer att återkomma till er så snart som möjligt.

Namn

E-post

Telefonnummer

Välj tjänst

Privat eller företag

Meddelande